امروز: سه شنبه 28 فروردين 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 23 آبان 1397 - 09:15
اتحاد خبر: پرتقال در تصفیه خون و بسیاری از بیماری‌ها مفید است، ویتامین C. یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است که پرتقال منبع این ویتامین محسوب می‌شود. در این مطلب بهتون طرز تهیه کیک پرتقالی با سس خوشمزه کاراملی رو یاد میدیم.
اتحاد خبر: پرتقال در تصفیه خون و بسیاری از بیماری‌ها مفید است، ویتامین C. یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است که پرتقال منبع این ویتامین محسوب می‌شود. در این مطلب بهتون طرز تهیه کیک پرتقالی با سس خوشمزه کاراملی رو یاد میدیم.

 

مواد لازم:

  • آرد دو پیمانه
  • شکر یک پیمانه
  • روغن مایع یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ سه عدد
  • آب پرتقال تازه یک پیمانه
  • پوست پرتقال رنده شده یک قاشق مرباخوری
  • بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
  • نمک یک پنس

مواد لازم سس کارامل:

  • شکر یک پیمانه
  • خامه صبحانه یک دوم پیمانه
  • پوست پرتقال رنده شده یک قاشق چایخوری

کیک پرتقالی

طرز تهیه:

1. اول فر را روی ۱۸۰ درجه روشن می کنیم. تمام مواد کیک را نیم ساعت جلوتر از یخچال خارج کرده تا هم دما با محیط شود.

2. قالب‌ها را چرب می‌کنیم کنار دستمان می‌گذاریم.

3. تخم مرغ‌ها را با شکر با دور تند همزن پنج دقیقه می‌زنیم تا حجم بگیرد و کشدار شود.

4. رنده پوست پرتقال را اضافه می‌کنیم.

5. روغن و نصف آب پرتقال را اضافه کرده و باز دو دقیقه می‌زنیم.

6. همزن را خاموش می‌کنیم. آرد و بیکینگ‌پودر و نمک را با هم الک می‌کنیم  (دو مرتبه) و کم کم به مواد تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک دورانی هم می‌زنیم.

7. مواد که یکدست شد داخل قالب می‌ریزیم. همیشه در تهیه همه کیک‌ها حواستان باشد یک سوم از سطح قالب باید خالی بماند برای پف کیک.

8. قالب را داخل فر داغ شده طبقه وسط می‌گذاریم، بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه طول می کشد تا کیک پخته و رنگ بگیرد.

9. بعد از فر درمی‌آوریم اجازه می‌دهیم خنک شود.

10. بقیه آب پرتقال را با کمی شکر روی حرارت می‌گذاریم تا شکر آب شود وقتی از دما افتاد با خلال چوبی روی سطح کیک با فاصله سوراخ ایجاد می‌کنیم، آب پرتقال شیرین را روی کیک می‌ریزیم تا شربت به خورد کیک برود.

11. شکر را داخل تابه پهن می‌کنیم ترجیحاً آلومینیوم یا استیل؛ روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم به هیچ‌وجه به آن قاشق نمی زنیم ،بعد از مدتی می‌بینیم که شکر آرام شروع به ذوب شدن می‌کند فقط تابه را حرکت می‌دهیم تا یک دست آب شود و رنگ بگیرد

12. وقتی آب شد رنگ کاراملی به خودش می‌گیرد در همین هنگام خامه را اضافه می‌کنیم و با همزن دستی خوب هم می‌زنیم تا یک سس خوشرنگ و روان به‌دست بیاید

13. سپس پوست پرتقال را اضافه کرده از روی حرارت برمی‌داریم.

14. بعد از اینکه سس خنک شد روی کیک می‌ریزیم.

 

 

روزنامه ایران - مینا کلیج



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • در بین رفقایم به تعصب دشتستانی مشهورم/ خودم را مسلمان تکنوکرات می دانم
  • از تورم تا انتخابات/ مروری بر مهمترین اتفاقات سال 1402
  • قتل 2 جوان برازجانی در خودروشان/ دستگیری قاتل در استان همجوار
  • خاکسپاری مادر شهید تمیزی در سالروز شهادت فرزندش/ تصاویر
  • یکی از شهدای اخیر حمله اسرائیل در سوریه از شهر وحدتیه دشتستان است
  • هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
  • تصاویر اتحاد خبر از حال و هوای نوروز باستانی در برازجان
  • گزارش تصویری/ راهپیمایی روز جهانی قدس در برازجان
  • سخنرانی استاد سید محمد مهدی جعفری در جمع دشتستانی ها و استان بوشهری های مقیم شیراز/ تصاویر
  • ویژه نامه نوروزی 1403 اتحاد جنوب منتشر شد/ معرفی شخصیت سال ویژه نامه
  • انتصاب یک نیروی متخصص بومی به عضویت هیات مدیره پتروشیمی جم
  • دکتر مهدی یوسفی در یک نگاه
  • در رسیدگی به امور مردم کوتاهی نکنید/ برخی از بخشنامه ها باعث کوچک شدن سفره مردم می شود
  • مسؤولان نگاه بازتری داشته باشند/ جذابترین قسمت کار ما لحظه ای است که درد بیماران آرام می شود
  • قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
  • .: اسماعیل حدود 2 روز قبل گفت: فقط قدرت است که ...
  • .: سعید حدود 2 روز قبل گفت: آقای امید دریسی پیش ...
  • .: یونس حدود 3 روز قبل گفت: سلام و درود به ...
  • .: قاسم حدود 5 روز قبل گفت: خوبه لااقل یک نفر ...
  • .: تنگستان حدود 6 روز قبل گفت: چرا چنین مطالب سراسر ...
  • .: حسن جانباز حدود 7 روز قبل گفت: اصلا سفره ای نیست ...
  • .: محمد قاسمی حدود 10 روز قبل گفت: درود وسپاس بی کران ...
  • .: محمد حدود 10 روز قبل گفت: استاد احتمالا مقاوله به ...
  • .: محبی حدود 10 روز قبل گفت: فعلا که یک هیچ ...
  • .: ا.ن حدود 10 روز قبل گفت: جنگ و صلح چه ...