- جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
- نقدی بر مجموعه داستان " خینجوشون " اثر مختار فیاض
- توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
- حضور پنج بازیکن بوشهری در اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال جوانان
- سرپرست روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر منصوب شد
- تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای تجهیز هیئتهای ورزشی بوشهر
- حضور کشتی گیران استان بوشهر در مسابقات بین المللی جام شاهد
- نوسان قیمت در محصولات کشاورزی؛ از زمین تا بازار
- بازسازی اساسی پاسگاههای پلیس راه استان بوشهر
- تقابل ادبی فرماندار دشتستان با هاروکی موراکامی از ژاپن !
به گزارش برترین ها؛ پلو افغانی که به کابلی پلو یا قابلی پلو شهرت دارد از غذاهای اصیل و مشهور کشور افغانستان است. به دلیل طعم بی نظیر آن در کشورهای همسایه نیز شناخته شده و معروف است. پلو افغانی جزو خانواده شیرین پلو و آلبالوپلو ونظیر آن ها به شمار می رود و درآن برنج به همراه ادویه های شیرین دم گذاشته می شود بنابراین، غذای مناسبی برای افرادی که طعم شیرین غذا را دوست دارند می باشد.
این غذای پلویی همراه با گوشت، هویج، کشمش، خلال پرتغال، خلال بادام و خلال پسته تهیه می شود. از پلوی افغانی در تمام فصول سال میتوان استفاده کرد. این پلو به روش های مختلفی طبخ می شود. ما دراین مقاله طرز تهیه پلو افغانی را آموزش داده ایم که با رنگ و بوی مطبوع خود مناسب مجلس های شما عزیزان می باشد پس در ادامه با ما باشید.
مواد لازم
- 300 گرم گوشت گوسفند
- 2پیمانه برنج
- 2عدد هویج
- 1عدد پیاز
- نصف پیمانه خلال بادام و خلال پسته
- نصف پیمانه خلال پرتقال
- یک پیمانه کشمش پلویی
- 3 قاشق شکر در صورت تمایل
- روغن و نمک به میزان لازم
- 2 قاشق غذا خوری زعفران آب کرده غلیظ
- 3 قاشق چای خوری ادویه شامل مخلوط پودر زیره، پودر میخک، پودر جوز هندی، پودر هل و دارچین
دستور تهیه
1. ابتدا برنج را خیس کرده و به آن نمک اضافه می کنیم و کنار می گذاریم.
2. پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. نیمی از پیاز را برداشته و کنار می گذاریم.
3. گوشت های شسته و خرد شده را به پیاز ها اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند تفت می دهیم.
4. سپس چند لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا به جوش آید.
5. پس ازآن حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا بپزد و ساعت آخر پخت به مقدار لازم نمک اضافه می کنیم.
6. گوشت را بعد از پخته شدن به قطعات درشت تقسیم می کنیم.
7. هویج ها را می پزیم و خلال می کنیم.
8. خلال بادام و پسته را شسته و درصافی می ریزیم.
9. کشمش را شسته و درصافی می ریزیم.
10. نیمی از پیازها را که کنار گذاشتیم درمقداری روغن می ریزیم و روی شعله می گذاریم سپس خلال هویج را درآن تفت می دهیم وشکر را به آن اضافه می کنیم.
11. کشمش، خلال های بادام، پسته و پرتغال را به مخلوط اضافه می کنیم و پس از کمی تفت دادن ادویه را به مواد اضافه می کنیم.
12. برنج را آبکش می کنیم. مقداری روغن در قابلمه می ریزیم. مقداری از برنج آبکش شده را کف قابلمه می ریزیم و روی آن مقداری گوشت ریخته و از مواد مخلوط روی گوشت می ریزیم. به همین ترتیب مواد را داخل قابلمه می ریزیم تا تمام شوند و باید لایه ی بالایی حتما برنج باشد.
13. پلو را روی شعله می گذاریم و زعفران آب کرده را روی پلو می ریزیم و اجازه می دهیم پلو دم بکشد.
نکاتی درباره پخت پلو افغانی
- در پلو افغانی می توان از مویز به جای کشمش استفاده کرد. یا به همراه کشمش از خرما نیز استفاده نمود.
- با توجه به ذائقه هر فرد میتوان ادویه ها را حذف یا با دیگر ادویه ها جایگزین کرد.
- این مقدار مواد اولیه برای 3 نفر مناسب می باشد.
تازه ترین خبرها
- جاده مرگ شهر وحدتیه را دريابيد،مسئولان برحذر باشند
- توزیع تعداد ۵۰ عدد کلاه ایمنی از طرف شهرداری بین موتورسیکلت سواران شهر وحدتیه
- حضور پنج بازیکن بوشهری در اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال جوانان
- سرپرست روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر منصوب شد
- تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای تجهیز هیئتهای ورزشی بوشهر
- حضور کشتی گیران استان بوشهر در مسابقات بین المللی جام شاهد
- نوسان قیمت در محصولات کشاورزی؛ از زمین تا بازار
- بازسازی اساسی پاسگاههای پلیس راه استان بوشهر
- معماری شهر آفتاب بوشهر متناسب با نمای بومی اجرا میشود
- رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور وارد استان بوشهر شد
- مشکلات اراضی مردم در استان بوشهر برطرف شود
- بیش از ۲ هزار عملیات سازمان آتشنشانی شهرداری بوشهر انجام شد
- مسؤولان قضائی شهرستان کنگان در حل مشکلات اهتمام ورزند
- محموله بزرگ کالای قاچاق در گناوه کشف شد
- تغییر رویکرد بانکهای استان بوشهر به توسعه محوری
- ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد
- رقم باورنکردنی کرایهخانه در تهران ۱۳۳۷ (+عکس)
- سپیداج ؛ آیا تا کنون این جاندار که 3 قلب دارد را دیده اید؟! (+عکس)
- نگاهی به مهم ترین سیستم های پدافند ایران (+عکس)
- ترکیه : نتانیاهو در صدد کشاندن منطقه به جنگ است
- رئال روی مکرون را زمین می اندازد
- سرمربی تیم فوتبال سپاهان: شاید وقتی نباشم، اسم من را صدا بزنند
- سرمربی پرسپولیس به نشست خبری نرسید
- بایدن : ایران بهدنبال محو اسرائیل است
- صعود سپاهان در جدول با برد در دربی اصفهان
- پیام تبریک رهبر انقلاب به قهرمانان کشتی آزاد و فرنگی
- محرومیت حسینی و جریمه نقدی برای مرادمند و استقلال
- برای جلوگیری از سرطان روده مسواک بزنید
- این باکتریها به خون انسان تشنه هستند!
- نکات نگهداری از گیربکس دستی خودرو
- بیکارتر از کیم کارداشیان، مرفهتر از ایلان ماسک!
- مصرف این صیفی همه کمبودهای بدن و ویتامین ها را جبران می کند/ تنظیم آنی فشار و قند خون
- جراحی برداشتن لوزه؛ چرا و چه کسانی؟
- به بچههایتان نودل ندهید!
- رئال راهی نیمهنهایی لیگ قهرمانان شد
- دیوید کامرون خطاب به اسرائیل: درگیری را تشدید نکنید
- حماس: نتانیاهو جدیتی برای آزادی اسرا ندارد
- امیر عبداللهیان عازم نیویورک شد
- دیدار پرسپولیس و نفت؛ ماموریت متفاوت برای قهرمانی و بقا
- فال روزانه ۱۴۰۳.۰۱.۳۰
- عناوین روزنامههای امروز1403/01/30
- عناوین روزنامههای ورزشی امروز1403/01/30
- تفاوت استراتژی فروش در پردیس/ ثبت ۶ ركورد در تولید و صادرات
- افزایش 136 درصدی درآمد پتروشیمی پردیس در اسفندماه 1402
- نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1288
- آریاساسول در بین ۸۲۸ ناشر بورسی رتبه اول را به خود اختصاص داد
- رژه روز ارتش در بوشهر برگزار شد
- نقش و جایگاه ارتش تبیین و اطلاعرسانی شود
- دقیقی و ادامه تمرینات ویژه برای استقلال
- سردار آزمون گزینه در دسترس رُمیها