- حسین علایی: حاکمیت باید یک تغییر معنادار در سیاستهای اقتصادی و سیاسی خود ایجاد کند / ۳ پیام آراء باطله در انتخابات ۱۱ اسفند
- محاسبه جالب یک اقتصاددان درباره نرخ ارز در پایان سال ۱۴۰۳
- فوت ۶۱۷ نفر در تصادفات رانندگی تا امروز
- واریز حقوق بازنشستگان با رقم ویژه !!!
- تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
- کاظم صدیقی از سخنرانان شب قدر دانشگاه امام صادق حذف شد + بهانه عجیب!
- استان بوشهر رتبه سوم جذب گردشگر و ورود مسافر در کشور را دارد
- دکتر یوسفی؛ مدیری در کنار همکاران
- برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
- یوسفی؛ مدیری با نگاه فرهنگی
ته چین گوشت
مواد لازم
- برنج ۶ پیمانه
- گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
- ماست کمچرب ساده ۳ لیوان
- زعفران ۴ قاشق غذا خوری
- روغن ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1. گوشت را بپزید، به طوری که بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد.
2. استخوان های گوشت را بگیرید.
3. زعفران را در کمی آب جوش حل کنید.
4. ماست را هم بزنید؛ سپس نصف از زعفران سائیده حل شده در آب جوش را با کمی نمک، فلفل و دو عدد زرده تخم مرغ داخل ماست بریزید و به هم بزنید.
5. گوشت را در ماست بخوابانید ( بهتر است گوشت را روز یا شب قبل در ماست بخوابانید).
6. پلو را آبکش کنید.
7. ته یک ظرف نسوز یا دیگ را دو سه عدد زرده تخم مرغ، مقداری روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت را در آن خوابانده اید بریزید.
8. دو یا سه کفگیر برنج در این مایه بریزید و مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف کنید.
9. مقداری گوشت روی برنج بچینید، مقداری برنج روی آن بریزید. بقیه گوشت را روی برنج بچینید، با بقیه برنج روی گوشت را بپوشانید و با قاشق برنج را کمی فشار دهید که به هم بچسبد.
10. آب گوشت را با بقیه زعفران و سه یا چهار قاشق سوپخوری روغن آب کنید.
11. بقیه ماستی که در ظرف باقی مانده مخلوط کنید. این مایه را روی سطح برنج بریزید و در ظرف را ببندید. ظرف را در فر یا روی آتش قرار دهید.
12. به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت بگذارید دم بکشد ( حرارت فر ۳۵۰ درجه فارنهایت).
سایر نکات
1. هر قدر حرارت ملایمتر و مدت طبخ طولانیتر باشد، ته چین بهتری عمل میآید.
2. موقع کشیدن کمی روغن، داغ کرده روی ته چین بدهید.
3. از مایه ماست و تخم مرغ كنارهای ته چین و روی آن بریزید تا ته چین انسجام بیشتری پیدا کند و موقع برگرداندن شکل خود را از دست ندهد.
4. برنج ته چین باید مغز پخت شود ولی نرم نشود.
5. تزیین این غذا با پوره سیب زمینی و زرشك شكیل خواهد بود.
ته چین گوشت و بدمجان
مواد لازم
- برنج ۳ پیمانه
- بادمجان ۱ کیلوگرم
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- پیاز (خلالی خرد شود) ۱ عدد
- تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
- ماست ۴ قاشق سوپ خوری
- زعفران ساییده شده ۱ قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
- روغن مایع به مقدار لازم
- کره ۵۰ گرم
طرز تهیه
1. ابتدا بادمجانها را بشویید و پوست بکنید. سپس به صورت حلقهای ببرید و کمی نمک روی آن بپاشید.
2. در تابهای مقداری روغن مخصوص سرخکردن بریزید و بادمجانها را در آن سرخ کنید. پس از سرخشدن هر دو طرف بادمجانها، آنها را به ظرف دیگری منتقل کنید. پیاز خردشده را نیز داخل تابه دیگری سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. بعد زردچوبه را به آن اضافه کنید و همراه پیاز کمی تفت دهید.
3. پس از آن، گوشت چرخکرده را همراه کمی نمک و فلفل به پیازداغ بیفزایید. این مخلوط را روی شعله متوسط اجاقگاز قرار دهید و آنقدر هم بزنید تا گوشت، تفت داده شده و همزمان بپزد.
4. برای آنکه گوشت زودتر بپزد، در ظرف را بگذارید.
5. از طرف دیگر، قابلمه متوسطی را تا نیمه از آب پر کنید و پس از اضافهکردن کمی نمک به آن، روی حرارت اجاقگاز بگذارید تا به جوش آید. سپس برنجی را که ۳-۲ ساعت پیش خیس کرده بودید، داخل آب درحال جوش بریزید و چند دقیقه حرارت زیاد بدهید تا همراه با آب بجوشد.
6. پس از گذشت مدت زمان لازم، آن را آبکش کنید. برنج آبکششده را کنار بگذارید. حالا زردههای تخممرغ، زعفران و ماست را در کاسه بزرگی بریزید و خوب هم بزنید؛ سپس برنج آبکش شده را به این مواد اضافه کرده و خوب با آن مخلوط کنید.
7. داخل یک تابه گرد نسوز کمی روغن بریزید و نیمی از برنج را در آن بریزید. حالا بادمجانهای حلقهشده را روی برنج بچینید و آنها را با لایهای از گوشت چرخ کرده سرخ شده بپوشانید.
8. در پایان باقیمانده برنج را روی گوشت بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید. پیش از دمکردن برنج، با انتهای دسته قاشق چند سوراخ داخل آن ایجاد کنید و سپس کره آب شده را روی سطح برنج بریزید، در ظرف را گذاشته و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید.
9. پس از گذشت حدود ۱۵ دقیقه دمکنی را روی تابه قرار دهید و بگذارید تا تهچین بهطور کامل دم بکشد.
ته چین قارچ و بادمجان
- مواد لازم
برنج ۳ پیمانه - پیاز سرخ شده ۱/۲ پیمانه
- قارچ ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
- بادمجان ۳ عدد
- ماست ۱ پیمانه
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1. برنج را خیس کرده، آبکش می کنیم و اصطلاحا زنده برمیداریم. زرده های تخم مرغ را با مقداری نمک و کمی زعفران با قاشق به هم زده، ماست را اضافه می کنیم (احتیاج نیست آب آن رفته باشد).
2. سپس سه قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم تا برنج ها به هم نچسبد. حدودا یک سوم از برنج آبکش شده را در مایع ته چین می ریزیم. این مخلوط نباید زیاد شل یا سفت باشد. ته قابلمه تفلون را چرب می کنیم (دو قاشق غذاخوری روغن میریزیم).
3. از مایع تهچین آماده شده، کف آن می ریزیم. مواد ریخته شده را با ته قاشق کاملا صاف می کنیم. سپس بادمجان سرخ شده را روی قسمت زعفرانی قرار می دهیم. بعد دوباره مقداری برنج سفید روی قارچ سرخ شده با کمی آبلیمو (برای اینکه سفید بماند) می ریزیم. روی آن قارچ و پیاز سرخ کرده ریخته و در آخر بقیه برنج سفید را می ریزیم و با پشت قاشق کاملا صاف می کنیم و فشار می دهیم.
4. قابلمه را روی گاز با شعله زیاد قرار می دهیم. هنگامی که صدای روغن به گوش رسید، شعله را کم کرده، یک شعله پخش کن می گذاریم تا به مدت چهل دقیقه دم بکشد. پس از اینکه کاملا پخت، روی آن را با پیاز سرخ کرده، زعفران و زرشک سرخ شده تزئین می کنیم./د
وبسایت سرآشپز پاپیون
تازه ترین خبرها
- حسین علایی: حاکمیت باید یک تغییر معنادار در سیاستهای اقتصادی و سیاسی خود ایجاد کند / ۳ پیام آراء باطله در انتخابات ۱۱ اسفند
- محاسبه جالب یک اقتصاددان درباره نرخ ارز در پایان سال ۱۴۰۳
- فوت ۶۱۷ نفر در تصادفات رانندگی تا امروز
- واریز حقوق بازنشستگان با رقم ویژه !!!
- تصاویر جنجالی مجری زن تلویزیون باکو در کنار سفیر ایران و در محل سفارتخانه/ عکس
- کاظم صدیقی از سخنرانان شب قدر دانشگاه امام صادق حذف شد + بهانه عجیب!
- استان بوشهر رتبه سوم جذب گردشگر و ورود مسافر در کشور را دارد
- دکتر یوسفی؛ مدیری در کنار همکاران
- برخورد توهین آمیز رئیس صمت دشتستان با نمایندگان برخی اصناف شهرستان
- یوسفی؛ مدیری با نگاه فرهنگی
- تاجگردون: ۱۴۰۳ سال خیلی سختی است / رأی ندادن خاتمی یک علامت است
- تصاویر دیدنی از تیپ و استایل نوروزی پریناز ایزدیار
- طارمی- آزمون و حالا قایدی: چه خط حملهای!
- مالیات ارزش افزوده ۱۰ درصدی ابلاغ شد
- جریمه تخلفات حادثه ساز ۵ برابر شد/ جزییات و زمان اعمال
- بیش از ۸.۵ میلیون تردد در جادههای بوشهر ثبت شد
- دکتر یوسفی؛ معتقد و عامل به تعامل صنعت نفت با محیط پیرامون
- مدیری با اشراف کامل
- قلب جوان 23 ساله دشتستانی اهدا شد/ تصاویر
- یک فروند شناور گردشگری بدلیل هنجار شکنی در بوشهر توقیف شد
- اگر رسایی به هیئت رئیسه برود باید برای مجلس تاسف خورد!
- اولین واریزی بزرگ برای معلمان در 1403
- مبالغ جرایم رانندگی بهروزرسانی شد
- توئیت معنادار حسن روحانی
- در آینده یکی از خبر ساز ترین باشگاههای فوتبال پایه ایران خواهیم بود
- هدایای باقیمانده پیاده روی برازجان قرعه کشی شد
- دبیر ستاد بزرگداشت هفته دولت در استان بوشهر منصوب شد
- استان بوشهر در اغلب شاخصهای اقتصادی رتبه اول تا پنجم را دارد
- توجه ویژه به کالای تهلنجی و تعاونی مرزنشینان در استان بوشهر
- ۹۶۵ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دشتستان انجام شد
- ۵۰ کلاس درس در شبانکاره برای اسکان مسافران نوروزی آماده شد
- همه دستگاهها برای کاهش وقوع جرایم همکاری کنند
- موارد تغییر کاربری غیر مجاز اراضی استان بوشهر بررسی شد
- ۵۷ هزار مسافر نوروزی در مدارس شهرستان گناوه اسکان داده شدند
- شهروندان و مسافران از اسکلههای مجاز در بوشهر استفاده کنند
- ۹۰ هزار مسافر وارد شهرستان عسلویه شد
- ۱۸۰۰ سما کارت بین توانخواهان بهزیستی استان بوشهر توزیع شد
- ۱۶۷ هزار مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی استان بوشهر جابجا شد
- ۲ ورزشکار بوشهری به اردوی تیم ملی بسکتبال جوانان دعوت شدند
- ترسم ای فَصاد گر فصدم کنی/ تیغ را ناگه تو برلیلی زنی
- جلسه ستاد ساماندهی سواحل استان بوشهر در استانداری
- لیگ برتری شدن تیم پارس جنوبی هیچگاه از ذهن مردم جم و جنوب استان پاک نخواهد شد
- غیبت آزمون به تیم ملی لطمه نمی زند/ جوان گرایی اتفاقی مثبت بود
- سپاهان از فردا تمریناتش را آغاز میکند
- معاون رئیسی: گفتهایم در پایان ۱۴۰۷ تورم باید تک رقمی شود / توانستهایم در سیاست خارجی گامهای بلندی برداریم / ما عضو شانگهای، بریکس و اتحادیه اقتصادی اوراسیا شدیم
- ارسال پُستی شیرخشک در ایام نوروز/ نگران کمبود شیرخشک نباشید
- وضعیت دارو در سالی که گذشت/ از صادرات تا مطالبات داروخانهها
- بازگشت احتمالی ترامپ چه تاثیری بر اقتصاد ایران دارد؟
- ۷۰ درصد از اعتبارات سرمایهای استان بوشهر تخصیص یافت
- شناورهای تفریحی که هنجارهای اجتماعی را رعایت نکنند توقیف می شوند